091027 Toronto vann över Anaheim!

Igår gick tipsen min väg, endast krysset mellan Anheim och Toronto blev fel. Leafs vann som bekant och nu kanske det kan lossna för Gustavssons lagkamrater. Chicago fortsätter sin offensiv på hemmaplan, Rangers bröt sin förlustrad och Islanders har det fortsatt tufft. Inatt är det ett hett möte mellan Flyers och Capitals, matchstart kl 00:00 CET...

 

Washington – Philadelphia  X2

Capitals har fyra raka segrar men i de tre senaste matcherna har man vunnit med minsta marginal. Ev saknas Semin i Washington och det är ett klart minus. Flyers har blandat och gett på slutet men har en gedigen trupp med många bra rollspelare och målskyttar.....senast spelade man hyfsat men förlorade mot San Jose....får Washington lida för den förlusten?

 

Edmonton – Colorado  1X

Svårtippat i denna match, Edmonton starka på hemmais men saknar Sheldon Souray, Steve Staios , och Comrie......Colorado har också skadebekymmer, man saknar Darcy Tucker, Ruslan Salei och John-Michael Liles.....Colorado har dock spelat bra på bortais men här känns tufft emot. Tror på kryss och övertidsvinst för Oilers.

 

Vancouver – Detroit  X2

Vancouver har spelat upp sig på slutet trots skador.....man är uppe i tre raka segrar och Schneider är tillbaka i spel. Detroit har endast en seger på de senaste fyra matcherna och ser inte alls lika stabila ut jämfört med förra året......i senaste matchen borta mot Colorado vann Detroit skotten med hela 49-23 men man föll ändå med 1-3. Jag tror att Detroit är revanschsugna här efter senaste insatsen, bra odds både på krysset och tvåan..

 

Odds från www.expekt.com

00:00 Washington - Philadelphia NHL 2.20 4.10 2.70

02:30 Edmonton - Colorado NHL 2.30 4.00 2.60

03:00 Vancouver - Detroit NHL 2.45 3.95 2.45

 

 

 

//Magnus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0