091005 Första vinsten för Vancouver?

Lördagens spelförslag gick väl sådär, endast dubbelchansen i matchen LA Kings – Phoenix gick in. Men det är svårtippat i säsongsupptakten och hur många trodde att Detroit skulle förlora två raka mot St Louis i Globen?

 

Över till nattens matcher, Vancouver har haft det motigt i inledningen av säsongen. Först blev det förlust mot Calgary på bortais och senast blev torsk borta mot Colorado (0-3). Trots förlusten senast så vann Vancouver skotten med 35-27 och här bör man slå tillbaka Columbus som inlett säsongen med en seger över Minnesota (2-1). I hemmalaget saknas Pavol Demitra, Mathieu Schneider och Jannik Hansen pga skador. I Columbus saknas Fredrik Modin, Mike Commodore pga av skador samt Anton Strålman som väntar tillökning i familjen.

 

Nattens andra möte mellan New Jersey och NY Rangers ser jämt ut på förhand, bägge lagen har bytt ut en hel del spelare inför säsongen och ser vi på föregående års möten så vann lagen tre matcher var. Hemmalaget har inlett säsongen med en förlust mot Philadelphia (2-5), och NY Rangers har en förlust och en vinst efter två spelade matcher. I hemmalaget saknas Patrik Elias, Mark Fraser och Ilkka Pikkarainen pga skador. I Rangers är Sean Avery borta pga en knäskada. Jag tror hemmaplan avgör denna tillställning men Lundqvist i bortamålet spelade dock bra i senaste matchen mot Ottawa.

 

 

Odds från www.expekt.com

01:00 New Jersey - N.Y. Rangers NHL 2.25 4.00 2.65

04:00 Vancouver - Columbus NHL 1.95 4.10 3.20

 

 

Singelspelet

Vancouver – Columbus           1 (1.95)


 

//Magnus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0