090508 2-2 i matcher

Chicago vann efter förlängning och har reducerat till 2-2 i matcher, det samma gäller för Detroit som vann med 6-3 på bortais. Idag ska Pittsburgh försöka utjämna mot Washington samtidigt som Boston har ny tuff bortamatch mot Carolina.

 

Odds från www.expekt.com

01:00 Pittsburgh Penguins - Washington Capitals NHL Stanley Cup 2.10 4.00 2.90

01:30 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL Stanley Cup 2.45 3.95 2.45

 

Pittsburgh vann som bekant senast över Washington, det krävdes sudden death för att skilja lagen åt. Vinstmålet gjordes av Kris Letang assisterad av bl a Crosby. Denna vinst var väldigt viktig för Pittsburgh då laget får lite arbetsro och kan via vinst idag kvittera till 2-2 i matcher. Evgeni Malkin var en spelare som verkligen vaknade till liv i senaste matchen och han behövs verkligen om det ska bli en vinst på nytt. Skotten vanns av Pittsburgh med 42-23 och Varlamov gjorde en bra match trots förlusten, Pittsburgh måste fortsätta att skjuta på Varlamov idag och skicka fram folk på mål för att ta eventuella returer. Jag tror på en ny jämn match och tipset går till Pittsburgh som måste framåt.

 

Carolina vann också efter förlängning efter mål av Jussi Jokinen och helt plötsligt så leder underdogen Carolina. Matchen var jämn och innehöll flera målchanser, Cam Ward i Carolinas mål överglänste på nytt Tim Thomas i Bostons Kasse. Frågan är om Boston har tappat formen eller är det Carolinas spelstil som inte passar Boston? Nja, i slutspelet är det oftast jämt och tufft. Det spelas många matcher på vägen till final, men något som många glömmer vid spel är att form slår klass. Jag är lite inne på det i denna matchserie nu, på förhand så var Boston favorit och jag tippade på Boston i match nr 1 och laget vann. Allteftersom så har Carolina visat lite mer offervilja för att vinna och det var nog det som avgjorde senast, idag får Boston visa lite mer vilja om det ska bli vinst. Jag är inne på Carolina inför dagens drabbning, tips 1.

 

//Magnus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0