090505 Dubbla hattrick!

Vilken match det blev när Star Wars stjärnorna bjöd upp till kamp natten till idag, Ovechkin och Crosby stod för varsitt hattrick i denna match som slutade 4-3 till Washington. Varlamovi Capitals mål stod också för en bra insats och blev utsedd till matchens tredje stjärna, Washington leder matchserien med 2-0 i matcher. Inatt är det två matcher på schemat då Chicago tar emot Vancouver och Anaheim möter Detroit.

02:00 Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks NHL Stanley Cup 2.10 4.00 2.90

04:30 Anaheim Ducks - Detroit Red Wings NHL Stanley Cup 2.60 4.00 2.30

Chicago stod för en gedigen insats senast då laget vann mot Vancouver på bortaplan. Vancouver började bäst och ledde med 2-0 efter den första perioden. I andra stod Patrick Sharp för två fullträffar och bidrog med att Chicago hade ledningen efter den andra perioden. Den avslutande perioden vann Chicago med 3-1 och vann till slut matchen med siffrorna 6-3, Patrick Sharp & Patrick Kane stod för fyra poäng vardera och var den stora skillnaden i denna match tillsammans med Khabibulin i Blackhawks mål. I och med denna seger så har Chicago skaffat sig ett bra läge inför nattens match. Det var nog många som hade tippat att Vancouver skulle vinna de två inledande matcherna på hemmaplan, men Blackhawks ska man inte räkna ut på förhand. Tipset idag går till Chicago.

Anahaim vann senaste matchen som gick till sudden death, avgörandet kom i den tredje övertidsperioden och spelaren som avgjorde var Todd Marchant. Anaheims förstaline var riktigt bra i denna match tillsammans med målvakten Jonas Hiller, i Detroit är det flera spelare som står för poängskörden och däribland flera svenskar. Nu när Anaheim tog match nr 2 så tror jag laget blir riktigt svårslaget i nattens hemmamatch. Är Hiller lika bra i mål som han har varit de senaste matcherna så blir det tufft för Detroit i Honda Center. Tips 1