090329 Full fart igår, lugnare idag...

Nattens tips gick inget vidare, rent ut sagt bedrövligt. Hade det något att göra med ölkonsumtionen månne? Äh, vidare till söndagens matcher, matchen som kittlar mest på förhand är utan tvekan Philadelphias möte med Boston. Ett tungviktsmöte där lagen säkerligen kommer att tuppfäktas inför det kommande slutspelet. Notera att det är två matcher som börjar kl 23:00 svensk tid.

 

23:00 Columbus - St. Louis NHL 2.10 4.00 2.90

23:00 Detroit - Nashville NHL 1.62 4.30 4.55

00:01 Tampa Bay - Ottawa NHL 2.70 4.05 2.20

01:00 Chicago - Vancouver NHL 2.20 3.95 2.75

01:00 Philadelphia - Boston NHL 2.40 3.95 2.50

02:00 Edmonton - Minnesota NHL 2.10 4.00 2.90

02:00 Anaheim - Colorado NHL 1.72 4.30 3.90

 

Columbus och St Louis möttes inatt, St Louis vann med 4-3 efter straffar. Detta var lagets tredje seger av totalt fyra möjliga över Columbus denna säsong. I natt har Columbus hemmaplan och där har laget sin enda seger över St Loius denna säsong. Båda lagen har målvakter i form och det är inte omöjligt att det blir ett kryss inatt också. Tips 1X, avstår från spel.

 

Detroit förlorade överraskande senast i matchen NY Islanders, förlustsiffrorna skrevs till 0-2 men skotten vann med 42 mot 30. Nu bör man dock vara lite mer taggade och Nashville kan bli lidande för den senaste förlusten. Lagen har mötts tot. Fyra ggr denna säsong och det står 2-2 i möten. Däremot så har Nashville inte vunnit i Detroit sedan 2009-03-15. Nashville som kommer med två segrar i ryggen jagar vidare mot slutspel, laget har totalt fem spelare borta däribland Jason Arnott. Oklart om några av dessa kommer tillbaka inför kvällens drabbning med Red Wings. Tips 1, avstår från spel.

 

Ett möte som är ovisst på förhand är mötet mellan Tampa Bay och Ottawa. Tampa Bay är borta från slutspel och Ottawa verkar ha tappat tron på slutspel, laget föll senast mot Atlanta som också är borta från slutspel. Ottawa har 12 poäng upp till sista slutspelsplatsen och det blir nog väl tufft. Tampa Bay går knackigt, laget har två raka förluster och frågan är sex poäng ifrån jumboplatsen i Eastern Conference som innehas av NY Islanders. Tidigare möten under säsongen med två vinster för Ottawa och en vints för Tampa Bay. Detta är en helöppen historia och tipset blir 1X, avstår från att spela.

 

 

Nu kommer vi till en intressant match, Chicago tar emot Vancouver med tvillingarna Sedin från hockeymeckat (Ö-vik). Respektive lag kommer från tre raka vinster och verkligen visat framfötterna inför slutspelet. Här ställs Samuel Påhlsson mot Sundin och bröderna Sedin, han lär kanske ställas mot kedjan med Sedinbröderna. Chicago har två imponerande segrar mot  San Jose och Philadelphia, två tunga lag att möta. I hemmalaget så går hemmalagets Martin Havlat mot en rekordsäsong, han har i skrivande stund skrapat ihop 68 poäng. Hans tidigare rekordsäsong från 2003-2004 (då i Ottawa) var just 68 poäng. I Vancouver så fortsätter poängen att ramla in, senast vann man lätt borta mot Colorado som verkar ha halva laget på skadelistan. Sedinarna övertygar och Mats Sundin verkar ha kommit igång, här ställs man dock mot ett starkt hemmalag. Chicago har vunnit två av lagens tre inbördes möten, oavsett vad man lirar på så oddsen höga. Tips 1, avstår från spel.

Sammy med sin nya dress

 

Så till nattens tungviktsmatch, Philadelphia mot Boston. Här lär det smälla, funderar på att kolla på denna match om det är möjligt. Bägge lagen är på säker mark och vill skaffa sig så bra utgångslägen som möjligt inför slutspelet. Philadelphia besegrade NY Islanders senast efter övertid och straffar samtidigt som Boston vann över Toronto i en målrik historia som slutade 7-5. Boston kommer utan sin bästa målskytt Phil Kessel men laget gjorde ju sju mål senast så de verkar klara sig bra ändå. I Philadelphia är Jeff Carter het, han har på sex matcher gjort tre mål och fyra assistpoäng. Lagen har mötts tre gånger denna säsong där Philadelphia har två segrar (en efter övertid). Lagen brukar ta två vinster var per säsong visar statistiken, jag tippar därför X2. Avstår från spel.

Blir det en ny holmgång inatt?

 

Minnesota Wild som jag trodde på inför mötet med Calgary förlorade den matchen, här möter man Edmonton borta och det är inte lätt om vi kollar på statistiken lagen emellan. På de senaste 13 matcherna mellan dessa lag så har bara en match vunnits av bortalaget. Denna säsong har Minnesota tre vinster och Edmonton har två vinster av totalt fem möten, inför mötet skiljer det endast tre poäng mellan dessa lag. Edmonton tog en riktig skalp senast mot Anaheim borta och undvek en fjärde raka förlust, Edmontons keeper Dwayne Roloson blev utsedd till matchens stjärna och kan säkerligen bidra till en vinst mot Wilds. Minnesota kommer som jag tidigre har nämt från en förlust, här tror jag att hemmaplan avgör striden. Tips 1, avstår från spel.

 

Anaheim Ducks tar emot ett slitet Colorado Avalanche i Honda Center, Anaheim jagar vidare mot slutspel i den jämna serien i väst. Här har man dock en bra vinstchans mot ett skadedrabbat Colorado, om Nashville förlorar mot Detroit så kan laget ta sig upp på samma poäng som Nashville. Ducks förlorade senast mot Edmonton men hade dessförinnan fem raka vinster. Anaheim har dessutom vunnit samtliga möten mot Avalanche denna säsong och det talar också för hemmalaget. Colorado har som sagt problem och när Hejduk går poänglös från sju av nio matcher så blir det jobbigt naturligtvis. Avalanche hade senast åtta man på frånvarolistan och det håller inte i längden. Man får nu kämpa för att undvika jumboplatsen, det är fem poäng upp till nästjumbon Phoenix Coyotes. Tips 1, avsår från spel.

 

Inga instser ikväll, hittar inga matcher med bra spelvärde. Vi får se vad som erbjuds imorgon.

 

//Magnus


Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej!

Trevlig blogg du har :)!



Jag tänkte fråga dig om du har lust att hjälpa mig en en sak? Nämligen att bli medlem på två sidor, det går snabbt och är enkelt :) som tack så länkar jag till din blogg, bra deal va?



Här är sidorna:

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=158025



&

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=107234



När du är medlem på sidorna har du chans att få presentkort på en rad olika affärer så som Kicks, H&M, JC, Åhlens osv :) bra va?



Tack på förhand.

2009-03-29 @ 19:25:53
URL: http://saniiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0