090325 Winning streak...

Hoppas det var någon som hakade på min dubbel igår. Allt över 4.00 i odds på två macher anser jag vara bra, speciellt om vinstchansen är god. Nya matcher inatt där jag ska försöka leverera ännu ett tips som ger avkastning.

 

Odds från www.expekt.com

00:01 Buffalo - Florida NHL 2.20 4.05 2.70

00:01 Carolina - Ottawa NHL 2.05 4.10 2.95

00:01 N.Y. Islanders - Minnesota NHL 2.60 4.00 2.30

00:30 Pittsburgh - Calgary NHL 2.20 4.05 2.70

01:30 Chicago - San Jose NHL 2.45 3.95 2.45

02:00 Colorado - Anaheim NHL 2.85 4.10 2.10

 

 

Formsvaga Buffalo tar emot formsvaga Florida, bägge lagen har endast en seger på de senaste fem matcherna. Buffalo som ligger på tionde plats har fem poäng upp till Florida på nionde plats. Buffalo verkar inte få tillbaka Ryan Miller i mål till nattens match, Miller är förstekeeper i Buffalo och har varit borta i de 12 senaste matcherna. Lagets tränare Lindy Ruff uttalade sig idag och han hoppades kunna få med sig Miller i laguppställningen till fredagens bortamöte med Toronto. Florida nosar Montreal på åttonde och sista slutspelsplats, Panthers har endast två poäng upp till Canadiens. Florida Panthers har endast en vinst på de senaste fem besöken i Buffalo. Nattens möte blir säkerligen jämt och jag tror att Panthers kan knipa minst en poäng. Tips X2, jag står över denna match.

 

Carolina tar emot ett Ottawa i form, laget har fem raka segrar och jagar frenetiskt en slutspelsplats. Carolina är också i form, fyra vinster på de fem senaste matcherna. Lagen har mötts tre ggr denna säsong, 2-1 i matcher till Ottawas fördel. Kollar vi på tidigare säsonger så vinner lagen mot varandra lite då och då, det finns inget direkt mönster. Noterbart är att senaste förlängningen lagen imellan var säsongen 2003-2004 (Seriespel). Här tror jag att hemmaplan avgör men jag är långtifrån säker, knapp 1:a. Trots bra odds överlag så avstår jag från att lira...

 

NY Islanders är jumbo i Eastern Conference, laget har två raka nederlag men dessa har kommit på bortaplan. Laget har ingenting att spela för förutom hedern och detta gör laget aningen svårbedömt. Nu tar man emot Minnesota på hemmaplan, Minnesota som jag trodde på inför mötet med NY Rangers förlorade den matchen. Förlustsiffrorna skrevs dock enbart till 2-1 mot normalt hemmastarka Rangers med Lundqvist i mål. En snabb titt på statistiken visar att Minnesota har vunnit de senaste fyra matcherna mot Islanders, senast lagen möttes på Long Island var säsongen 2005-2006. Den machen avgjorde Marian Gaborik som enbart har spelat åtta matcher denna säsong. Avgör han inatt också?

Tipset blir en tvåa, oddset på tvåan är hyggligt men jag avstår från att lira även här.


Matchvinnare?


Kvällens höjdpunkt blir mötet mellan Penguins och Flames, denna match skulle jag vilja se om jag möjligheten. Bägge lagen har tre vinster på de senaste fem matcherna, i lagen finns flera matchvinnare och målvakterna håller hög klass. Lagen har enbart mötts fem ggr sedan säsongen 2001-2002, Pittsburgh ståtar med tre segrar och jag har dom som knapp favorit ikväll. Man föll dock hemma i den senaste matchen mot Flyers medans Calgary tog en bra skalp hemma mot Detroit. Calgary är som bekant slutspelsklara och kan säkerligen spela desto mer avslappnat. Pittsburgh däremot krigar fortfarande för slutspel, man känner säker flåset i nacken från bl a NY Rangers, jag tror emellertid på Pittsburgh inför nattens möte. Crosby och Malkin fixar segern till fina 2.20 i odds. Tips 1

 

Hittar Godard någon sparringpartner inatt?

 

Chicago tar emot San Jose på hemma plan, Chicago Blackhawks där Ångesonen Samuel Påhlsson spelar numer har haft en tung period bakom sig innan söndagens hemmavinst mot Los Angeles. Man fick tillbaka Patrick Sharp som återkom efter skada och bar fram sitt Blackhawks med två mål och en assist. Inatt blir det dock tuffare, stora tunga San Jose kommer på besök. Laget har en hel del skador (totalt fyra forwards borta) men hoppas få tillbaka Rob Blake till nattens match, Sharks har ett bra facit mot Blackhawks på botaplan. Sharks har inte förlorat borta mot Blackhawks sedan säsongen 2005-2006. Oddset på SJ är 2.40, sett till vinstchansen är det bra. Tips 2, avstår dock från att lira.

 

 

För alla Coloradofans kan det inte vara lätt just nu, laget har nu fyra raka förluster och nattens möte med Anaheim ser tufft på förhand. Anaheim har fyra raka vinster och ligger på åttonde och sista slutspelsplats. Nattens möte är oerhört viktigt och laget måste fortsätta och vinna för att haka på slutspelståget. Anaheim har vunnit lagens bägge möten denna säsong, laget är favoriter trots bortaplan. Hemmalaget plågas av skador, inte mindre än sex spelare saknades sist. Däribland Darcy Tucker, Paul Stastny och Daniel Tjärnqvist (Djurgårdare).

Det är sex lag som har mellan 83 och 76 poäng i den Västra Conferencen, det är nu vi får se vem som har värvat bäst eller vem som har varit smart nog att hålla i plånboken. Tips X2, avstår spel på denna match.

 

 

Vi provar med en singel inatt...

 

Pittsburgh – Calgary                  1                           2.20

 

Insats: 500 kr

 

God tur!

 

 //Magnus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0