090424 Detroit Red Wings tog fjärde raka

Detroit vann inatt med 6-5 på bortaplan mot ett heroiskt kämpande Columbus, inför sista perioden stod det 5-5 och när det var 47 sek kvar av tredje perioden slog Johan Franzen in en e retur som blev matchavgörande. Anaheim vann med 4-0 och har San Jose i ett järngrepp, succemålvakten Jonas Hiller höll nollan och det ser onekligen bra ut för Ducks. En annan målvakt som höll nollan inatt var Brodeur i New Jersey, han motade 44 skott och ledde Devils till en ny vinst. Pittsburgh föll hemma med 0-3 men leder fortfarande serien med 3-2 mot Philadelphia. Vidare till dagens enda match, Rangers är en seger från vidare avancemang...

01:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL Stanley Cup 1.85 4.15 3.45

Washington lyckades bara göra ett mål trots 39 skott på mål i förra matchen. Nu är det bara vinst som gäller annars blir det semester Bäckström och Co. Ovechkin gjorde sitt första mål i förra matchen, det känns inte så konstigt med tanke på att Rangers leder serien med 3-1. Lundqvist har spelat fantastiskt bra och gör han en ny stormatch så bör Rangers ha en bra chans. En annan spelare som är otroligt viktig för Rangers är lagkaptenen Chris Drury, han har mycket slutspelsrutin från tiden i Colorado och är nu kvitt sin skada som har hämmat honom. Som vanligt är det svårt att tippa dessa matcher, jag fortsätter dock att tippa Washington som måste vinna. Tips 1