090420 Fortsatt tungt för San Jose

Anaheim vann även den andra matchen mot San Jose och återigen spelade Anaheims målvakt Jonas Hiller huvudrollen. San Jose van skotten med 44-26 men det hjälpte föga inatt, nu väntar två tuffa matcher i Honda Center och nu är Sharks i brygga. Blues föll på nytt mot Vancouver och nu är laget bara en förlust från att åka ur slutspelet. Vancouver vann med 3-2 och det ser onekligen väldigt bra ut för Canucks. Idag är det tre matcher och det är tre lag som ännu inte har vunnit i slutspelet.

 

Odds från www.expekt.com

01:00 Montreal Canadiens - Boston Bruins NHL Stanley Cup 2.60 4.00 2.30

01:00 New York Rangers - Washington Capitals NHL Stanley Cup 2.45 3.95 2.45

03:30 Calgary Flames - Chicago Blackhawks NHL Stanley Cup 2.20 4.05 2.70

 

Montreal förlorade senast med 1-5 mot Boston, Tim Thomas imponerade återigen till skillnad mot Carey Price som fick fortsatt förtroende i Montreals kasse. Till denna match kan han dock vara utbytt till förmån för Jaroslav Halak som har en räddningsprocent på 91.5 under säsongen (34 matcher). Jag tror dock att Boston har bra chans att ta en tredje vinst redan i natt, laget ser starkt och är Tim Thomas i mål lika stabil som i de två första matcherna så blir det fortsatt tufft för Canadiens. Tips 2

 

NY Rangers med Henrik Lundqvist i spetsen har Washington i ett järngrepp, Lundqvist stoppade hela 35 skott och Rangers vann med 1-0. Lundqvist sa dock efter matchen att Washington har många skickliga anfallare och att laget spelar lika bra på bortaplan som på hemmaplan. Jag tror att det blir ytterst viktigt för Washington att få det första målet i nattens match, laget kan definitivt vinna i Madison Square Garden men då måste Ovechkin och Co få hål på Henrik Lundqvist. Matchen är ytterst svårtippad och jag drar till med ett kryss samt övertidsvinst för Washington. Tips X2.

 

Calgary tar emot Chicago på hemmaplan och är i samma läge som Washington, Chicago vann senast med 3-2 och nu är det bara seger som gäller för Flames. Calgary hade ledningen med 2-0 och laget verkade backa hem vilket Chicago utnyttjade och gjorde tre raka mål (Jonathan Toews 2 mål). Khabibulin fortsätter och sätter stop för Calgary i detta slutspel. Även denna match är svårtippad och jag tror på ett kryss och vinst för Calgary i förlängningen. Tips 1X.

 

//Magnus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0