090415 2009 Stanley Cup Playoffs

Inatt börjar slutspelet i världens bästa hockeyliga NHL, tre matcher från den Östra Conferencen och en match från den Västra Conferencen inleder slutspelet. Washington Capitals mot NY Rangers sänds på C+ med start 01:00. Håll till godo…

 

Odds från www.expekt.com

01:00 Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers NHL Stanley Cup 1.95 4.10 3.20

01:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL Stanley Cup 1.90 4.10 3.35

01:30 New Jersey - Carolina Hurricanes NHL Stanley Cup 2.00 4.05 3.10

04:00 Vancouver Canucks - St. Louis Blues NHL Stanley Cup 1.85 4.10 3.50

Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers, detta möte blir häftigt att följa. Sidney Crosby, Evgeni Malkin mot Mike Richards och Simon Gagne. Det finns hur mycket offensiv potential som hellst i dessa lag och därför så kommer målvakterna få mycket att göra. Pittsburgh har fyra segrar mot Flyers denna säsong  och Flyers har vunnit två matcher mot Pittsburgh. Jag tippar att första mötet blir en ganska jämn historia, tips 1X.

 

Washington Capitals - New York Rangers, Bäckström mot Lundqvist i Rangers mål. Detta möte kommer också bli oerhört intressant att följa. Retstickan Avery ”kanske” ger sig på Ovechkin och då lär det tända till. Om vi ser tillbaka på inbördes möten under säsongen så har Capitals 4 segrar och Rangers en seger, Lundqvist måste spela på topp för att Rangers skall kunna ta hem denna serie. Med tanke på att Washington lirar på hemmaplan så får laget gälla som favorit i denna match, Rangers måste försöka vara med till en början då Ovechkin & Co lär gasa för fullt. 1.90 för hemmaseger är fullt godkänt, Tips 1.

 

New Jersey - Carolina Hurricanes, mötet mellan New Jersey och Carolina känns ovisst från början. Carolina avslutade serien på ett positivt sätt medans New Jersey förlorade många matcher. Kollar vi på innebördes möten under säsongen så har Devils anledning att vara aningen nervösa, Carolina har 3 segrar mot en mot Devils. Nu ska vi komma ihåg att Devils har en bra organisation och går oftast ganska långt i slutspelet, dessutom har man Brodeur i kassen. Denna matchserie lär bli svårtippad, jag drar till med 1X i första mötet.

 

Vancouver Canucks - St. Louis Blues, nu börjar allvaret för Sundin i Vancouver. Comebacken var tung inledningsvis men mot slutet har det gått bättre för den gamla trotjänaren från Toronto Maple Leafs. Sundin skrapade ihop 28 poäng på 41 matcher denna säsong och lär vara heltaggad eftersom det var fem år sedan han senast var med i ett Nhl-slutspel. St Louis kämpade frenetiskt i slutet av serien och tog sig till slut till slutspel, David Backes och David Perron har överraskat positivt. Kan även Chris Mason i Blues mål fortsätta att spela bra så kan säkerligen St Louis ställa till det en aning för Vancouver. Vancouver är favorit i denna matchserie och inatt tror jag på hemmaseger. Tips 1

 

//Magnus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0