091025 Reflektioner från gårdagens matcher...

Toronto fortsätter att förlora, igår kom åttonde raka förlusten mot Vancouver......tungt för alla Maplefans just nu. Mike Richards i Flyers körde över David Booth i Florida, en stenhård axeltackling snett bakifrån som träffade Booth i huvudet.....Booth föll ned på isen och låg medvetslös i flera minuter innan det blev transport till sjukan.....det är oklart om Richards är avstängd i nattens match mot San Jose. I övrigt så verkar Penguins sakna Gonchar och har förlorat två raka matcher då Gonchar har varit borta pga skada. Loui Eriksson verkar ha kommit igång på allvar, igår blev det på nytt ett mål och han har nu gjort fem mål samt sex assists sammanlagt på elva matcher......inte illa. Över till dagens matcher där höjdpunkten är tungvikstmötet mellan Flyers och San jose, här lär det smälla om inte San Jose är slutkörda. Sharks har spelat fyra matcher inkl dagens match på tre dagar och bör vara slitna.

 

Nattens matcher i korthet...

 

Philadelphia - San Jose  X2

Nattens match i mina ögon, i skrivande stund har jag inte luskat ut om Mike Richards är avstängd eller ej. OM Så är fallet så är dettat ett klart minus, Richards har gjort åtta poäng i de senaste sex matcherna. San Jose gör inatt sista match på sin bortaturné och lär vara aningen slitna men jag tror att detta är en match som Sharks vill vinna. Statisken talar också för Sharks sen finns det spelare som Douglas Murray som inte viker en tum, utgångstipset blir kryss här.

 

Los Angeles – Columbus  1X

Kings verkar ha fått upp ångan och har tre raka vinster inför nattens möte med Columbus som verkar ställa över Mason i mål......klar fördel för Los Angeles anser jag. Sverigebekantingen Anze Kopitar med förflutet i Södertälje har gjort sex poäng i de senaste två matcherna och han gjorde tre ass i senaste matchen mot Phoenix. Tror dock på en jämn tillställning med Kings som slutlig segrare.

 

Vancouver – Edmonton  1X

Såg en dela av Vancouvers möte med Toronto, led med Toronto som verkligen försökte och var med och fajtades hela matchen. Utvisningarna och Luongo i Vancouvers kasse stoppade dock Toronto från en seger. Vancouver och just Luongo verkar vara på gång, Ryan Kessler och Mikael Samuelsson är spelare som verkar ha hittat rätt för tillfället och det känns om man har en bra chans mot ett Edmonton utan bl a Sheldon Souray & Mike Comrie. Det är dock ett derby och Edmonton lär kriga här, utgångstipset blir ett kryss även i denna match....

 

 

Odds från www.expekt.com

00:00 Philadelphia - San Jose NHL 2.35 3.95 2.55

02:00 Los Angeles - Columbus NHL 2.35 3.95 2.55

03:00 Vancouver - Edmonton NHL 2.00 4.05 3.10

 

 

 

 

//Magnus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0